VÁLASSZA

a Tranquility tesztet és

NYERJEN

100.000 Ft értékű

ajándékutalványt

Regisztráljon a lenti felületen, vásárolja meg a promóció időszaka alatt a Tranquility tesztet, hogy részt vehessen a sorsolások egyikén!

Sorsolások időpontjai: 2015. július 15., 2015. augusztus 12.
2015. szeptember 9. Részletek a nyereményjáték Játékszabályzatában.

A 2015. július 15-i sorsolás nyertese: Bolla Beatrix
A 2015. augusztus 12-i sorsolás nyertese: Bárány-Dobos Angéla
A 2015. szeptember 9-i sorsolás nyertese: Soós Istvánné

Nyeremény sorsolásonként

1 db

100.000 Ft

értékű

Mamas&Papas

ajándékutalvány

GARANTÁLT ajándék az első 100 Tranquility tesztet vásárlónak (promóciós időszakonként): Bio Mamma Édes mandulaolaj (terhességi csíkok elleni olaj)

REGISZTRÁCIÓ

A sorsoláson való részvétel és a nyeremény átvételének feltétele, hogy a nyertes igazolni tudja a Tranquility teszt megvásárlását, hogy a nyertes az átvétel idő-
pontjában várandós legyen, valamint, hogy a promóciós oldalon a játékszabály-
zatnak megfelelően regisztráljon. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam, elfogadom a Játékszabályzatot és regisztrációmmal részt kívánok venni a Nyereményjátékban*

A Nyereményjáték időtartama: 2015. június 15. – 2015. szeptember 6. A sorsoláson való részvétel és a nyeremény átvételének feltétele, hogy a nyertes igazolni tudja a Tranquility teszt megvásárlását, hogy a nyertes az átvétel időpontjában várandós legyen, valamint, hogy a promóciós oldalon a játékszabályzatnak megfelelően regisztráljon. A 100.000 Ft értékű Mamas&Papas ajándékutalvány a Mamas&Papas üzleteiben váltható be, teljes áras termékekre. Azzal, hogy a Játékos a Játékban személyes adatainak megadásával részt vesz, automatikusan elfogadja a nyereményjáték játékszabályzatát és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatai a Szervező adatbázisába bekerüljenek. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! További részletek a nyereményjáték Játékszabályzatában.