A Cryo-Save...

A Cryo-Save Európa vezető őssejtbankja. A 6 kontinensen, 70 országban működő nemzetközi intézet világszerte elismert tudományos szakemberei és számos szakmai kapcsolata révén jelentős szerepet vállal az őssejtekkel kapcsolatos tudományos munka elősegítésében, tevékenységét a legkorszerűbb technológiával, a legmagasabb színvonalon végzi.
A Cryo-Save Sejtbank Magyarországon elsőként, és Európában az elsők között nyújtotta az őssejtek megőrzésének lehetőségét, mára pedig több százezer szülő bizalmát élvezi, azzal, hogy gyermekük őssejtjeinek őrzését rájuk bízta.

A Cryo-Save központi laboratóriumaAz egyedülállóan, zárt rendszerű technológiával végzett laboratóriumi eljárással, cégünk a legmagasabb színvonalon végzi tevékenységét.
Az Európai Unió, a Cryo-Save Sejtbank-ot bízta meg az őssejtmegőrzés európai egységesítésének megszervezésével, a CRYSTAL projekt keretében. Kutató-fejlesztő tevékenységünknek eredményeként biztosítjuk a köldökzsinór-szövet tárolásának lehetőségét a köldökzsinórvér-őssejtek megőrzése mellett. A kiterjedt szakmai tevékenységünk és nemzetköziségünk garancia a mindenkori legmagasabb szakmai színvonalra és a hosszú távú gazdasági biztonságra.