Laboratóriumaink

A Cryo-Save központi laboratóriuma2016.01.13-tól a beérkező őssejt mintákat Svájcban, Genfben tároljuk. A Cryo-Save Sejtbank a belgiumi Nielben újonnan megnyílt, korszerű, magas színvonalú technológiáját minden tekintetben kiszolgáló laboratóriuma annak figyelembevételével került kialakításra, hogy törekedjen tevékenységének átláthatóságára. Amennyiben igényli, a Cryo-Save Hungary örömmel megszervezi Önnek a belgiumi központi laboratórium meglátogatását, ahol szemtanúja lehet a minták feldolgozásának munkafolyamatainak és meggyőződhet az őssejtek biztonságos őrzésének körülményeiről.
2008. nyarán a Cryo-Save India felépítette saját laboratóriumát és tárolóhelyét az indiai Bangalore-ban. Négy hónapon belül szerezte meg a hatósági engedélyt, és megkezdhették tevékenységüket. Az Egyesült Arab Emirátusokban (Dubaiban) kiépült laboratóriumban folyamatban van az AABB akkreditáció elnyerése.


Az őssejtminta feldolgozása

A Cryo-Save Sejtbank korszerű laboratóriumában a leggondosabb kezek között és a legnagyobb körültekintéssel folyik a laboratóriumi munka.Az őssejtek tárolása

Több mint 250 000 gyermek felbecsülhetetlen értékű őssejt mintájának a megőrzése rendkívüli biztonságot és a védelmet igényel. A maximális biztonságfokú laboratóriumban az őssejteket speciálisan a célra épült "betonbunkerben" őrzik, amely kitűnő védelmet nyújt természeti katasztrófák ellen.