A Cryo-Save Európa vezető őssejtbankja.

Minőség: Szakmailag akkreditált az elismert intézmények által, úgymint ISO, AABB, FAGG.

Bizalom: A mai napig több mint 250 000 ügyfél bizalmát élvezzük, mellyel cégünk Európa legnagyobb őssejtbankja.

Kizárólag őssejtbanki tevékenység: Korszerű, csúcstechnológiát minden tekintetben kiszolgáló belgiumi laboratóriumunk speciálisan az őssejtek feldolgozására és biztonságos őrzésére tervezett illetve létesített intézmény.

Csúcstechnológiák: Laboratóriumunk a lehető legteljesebb mértékben automatizált.
A köldökzsinórvér zárt rendszerben történő feldolgozása révén a sejtek nem érintkeznek a szabad levegővel, ezáltal a befertőzés kockázata kizárt.

Tudományos háttér: Világszerte elismert szakembereink és kiterjedt szakmai kapcsolataink révén a gyógyászati őssejtek felhasználásának elősegítésében és az őssejtmegőrzés technológiájának fejlesztésében élen járunk.

Kutató-fejlesztő munka: Szolgáltatási körünk bővítése, fejlesztése tudományos megalapozottsággal összpontosít az őssejtforrások minél hatékonyabb kihasználására.

Szakértelem: Az Európai Unió, a Cryo-Save Sejtbank-ot bízta meg az őssejtmegőrzés technológiájának standardizálásának megszervezésében, a CRYSTAL projekt keretében.

Felhasznált minták: Őssejtbankunk által tárolt minták közül több mint 10 minta került felhasználásra saját, illetve testvér-transzplantációkhoz. Ezek az általunk megőrzött minták terápiás célú felhasználása egyértelműen igazolja az őssejtbanki tevékenységünk magas minőségi színvonalát.