Tapasztalat: Elsőként tettük elérhetővé Magyarországon az őssejtek
megőrzését, a mindenkori csúcstechnológiával.

Szorosabb kapcsolat, átláthatóbb működés, folyamatos párbeszéd: A cégünk ügyfeleiből alakuló „Szülői Testület” lehetőséget biztosít arra, hogy a szülők nagyobb betekintést nyerjenek intézményünk működésébe, illetve a jövőbeni célkitűzésekkel kapcsolatban közvetlen tájékoztatást és rálátást kapjanak.

Nem csak mesenchymális őssejt tárolás: A köldökzsinór-szövet tárolása lehetővé teszi, a mesenchymális őssejtekkel együtt egyéb más (mint például endothel sejt) értékes sejttípusok tárolását, későbbi kinyerését, szaporítását és gyógyászati alkalmazását.

Teljes körű laboratóriumi vizsgálat: Laboratóriumunkban a minták feldolgozása során elvégezzük azokat a vizsgálatokat, amelyekkel tisztázzuk, hogy a gyűjtésük során befertőződés nem történt és megvizsgáljuk, hogy az eltárolandó mintában milyen mennyiségben állnak rendelkezésre az értékes őssejtek. Az őssejt-minták minőségére irányuló vizsgálatain túl, a szülés alkalmával gyűjtött anyai vérmintából elvégezzük a Hepatitis B, Hepatitis C, HIV és Syphilis fertőzöttség kizárására irányuló vizsgálatokat.