Tesztek

Új korszerű tesztek a Genomától, a CryoSave anyavállalatának, az Esperite N.V. prediktív orvoslás területén életre hívott üzletágától. A Genoma genetikai analízisre, diagnosztizálásra és tanácsadásra specializálódott svájci egészségügyi szolgáltató vállalat, amely az iparág legjobb partnereivel dolgozik együtt tesztjeinek kiváló minősége és teljesítménye érdekében.

Kérjük, válasszon egy terméket:

Tranquility® Serenity®

Tranquility®

A Tranquility egy kockázatmentes szülés előtti tájékoztató teszt kismamák számára. A teszt a terhesség korai szakaszában, az édesanya véréből képes a Down-szindróma és más kromoszóma-rendellenességek kimutatására.

A Tranquility lehetőséget biztosít a 21-es (Down-szindróma), 18-as (Edwards-szindróma), 13-as (Patau-szindróma) kromoszóma-rendellenességek, és a nemi kromoszómák rendellenességeinek (Triszómia X, Klinefelter-szindróma, Jacobs-szindróma, Turner-szindróma) kimutatására.

Tranquility®

Listaár: 175.000 Ft

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT >>

Aktuális kedvezményeinkért kérjük, hívja szakértőnket: +36 20 460 1499

A Tranquility teszt elérhetőségei:

Bővebb információ: http://genoma.hu/product_page.php?id=2

Tranquility®

Serenity®

A Serenity a legkorszerűbb génszekvenálást alkalmazó teszt, melynek segítségével korán felismerhető a mell- és petefészekrákra való genetikai hajlam. A teszt képes A BRCA1, BRCA2 és PALB2 gének szűrésére és az összes eltérés kimutatására. A BRCA1, BRCA2 és PALB2 gének eltéréseinek korai felismerése és pontos meghatározása életeket menthet, mivel lehetővé teszi az ügyfelek és az orvosok számára, hogy olyan megelőző és személyre szabott lépéseket tegyenek, amelyek a beazonosított mutációt figyelembe véve a legalkalmasabbak.

A teszt ára: 120 000 Ft
Kérdés és érdeklődés esetén kérjük hívja szakértőnket: +36 20 460 1499.

Serenity®